Nyheder

NYHED Aabentoft har udviklet en Speed Regulator, der hindrer kollisioner fra kørestolen

Speed Regulator er en ekstra sikkerhed da den automatisk forhindrer mulige kollisioner fra kørestolen med eksempelvis med dørkarme, møbler, butiksreoler eller andre mennesker.

Ud fra de input Speed Regulator modtager, bestemmer systemet om kørestolen skal køre i normal, nedsat hastighed eller om kørestolen skal stoppe helt. Speed Regulatoren kan desuden registrere niveauforskelle, så det stadig er muligt at passere dørtrin mv.

Ny version af Handi 5 - 5.3.5.3

Den nye Handi 5 version 5.3.5.3 indeholder følgende rettelser:

Præsentationsdage - MEMOplanner NYHEDER

Præsentationsdage den 6. og 7. juni 2017 – begge dage fra kl. 13.00 til 15.30

ÅRETS JULEGAVE - den nye elektroniske kalender MEMOday!

MEMOday er årets julegave til personer med kognitive vanskeligheder!

MEMOday er et moderne hjælpemiddel, til at holde styr på tiden i løbet af døgnet, til personer i alle aldre, gammel som ung.

Af flere grunde får en del mennesker problemer med at orientere sig i forhold til tid på døgnet, hvilket kan skabe unødvendig stress og uro. Det kan påvirke såvel personen, der har vanskeligheder med hukommelsen, og de nærmeste pårørende.

MEMOday gør det enkelt at få et overblik i dagligdagen, og bidrager dermed til øget kontrol og selvstændighed.

Aabentoft søger en kørende og serviceminded servicetekniker på Sjælland

Jobbet:

A/S Aabentoft søger en kørende og serviceminded servicetekniker til at servicere og yde support af hjælpemidler til handicapbranchen, primært el – og manuelle kørestole.

Ny version af Handi 5

Den 1. september 2016 er der frigivet en ny version af Handi5. 

Handi version 5.3.5

De vigtigste nyheder i version 5.3.5 er:

Ny Rolltalk tablet serie fra Abilia

Abilia Rolltalk tablet serien tilbyder enkelthed og funktionalitet i en brugervenlig tablet. Sammen med en trådløs Multibox får man omgivelseskontrol, stor højtaler og en række af forskellige betjeningsmuligheder. Uafhængig af betjeningsmåden, vil Rolltalk serien give dig en tydelig stemme, aktiv deltagelse i hverdagen og muligheden for at være mobil.

AABENTOFT SØGER NY SERVICETEKNIKER!

A/S Aabentoft søger en kørende og serviceminded servicetekniker til at servicere og yde support af hjælpemidler til handicapbranchen, primært el – og manuelle kørestole.

Du bliver en del af en fleksibel virksomhed i solid vækst, og som er den markedsledende servicepartner i branchen. Dit team består af dygtige fagfolk, der lægger en ære i kvalitetsbevidst arbejde.

Hvis du brænder for at gøre en forskel og kan nikke genkendende til nedenstående, så send os en ansøgning!

Nyhedsbrev - Abilia Danmark overtaget af Aabentoft

I forbindelse med at Abilia Danmark er overtaget af Aabentoft, har vi ansat Dorte Aggerlin og Mette Eriksen, der begge har stor kendskab til branchen.

Ved at samle alt under ét tag forventer vi et højt serviceniveau, at tilbyde komplette løsninger samt at komme eventuelle udfordringer til livs. Tag endelig kontakt til os såfremt du har en konkret sag eller et spørgsmål.

A/S Aabentoft overtager salg og support af Abilia’s produkter

Det er med stor glæde vi kan meddele at Abilia ApS per d.d. har lavet en aftale med Aabentoft om at overtage salg og support af alle Abilia’s produkter i Danmark. Dette gælder områderne Omgivelseskontrol-, Montering-, Kommunikation- og Kognitionsprodukter.

Aabentoft er flyttet til nye lokaler på Sjælland

Aabentoft har besluttet at rykke nærmere vores kunder og tættere på Storkøbenhavn, hvorfor vi er flyttet fra Jyderup til Nærum Hovedgade 2, 2850 Nærum.

Så er messerne for 2014 i gang og Aabentoft er med!

Den 2. og 3. september 2014 kan Aabentoft findes på IKT-Messe & Konference, Hotel Nyborg Strand. På messen præsenteres ny viden indenfor informations- og kommunikationsteknologiske hjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelse. Aabentoft vil fremvise og præsentere nyheder såvel som solide løsninger indenfor omverdenskontrol/fjernbetjeninger samt mobiltelefon- og computermonteringsløsninger. Kom endelig og hør nærmere.

Remote Control Touch kontaktpanel for DX/DX2 styring

Kontaktpanelet ARCTOUCHDX gør det muligt at styre en eller flere elfunktioner på kørestolen fra 10 kontaktfelter med touchfunktion, som er særlig lette at aktivere.
Dette kontaktpanel tilbyder fuldstændig de samme funktioner som ARCTOUCH, men tilsluttes direkte til kørestolens bussystem.

Kontaktboksen er direkte kompatibel med Dynamic Controls DX/DX2 styresystem.

Tip - Android: Ændring af markørstørrelse

Teksoft har lavet en app til Android der gør det muligt at ændre markørstørrelsen i Android. App'en hedder BigMouse og er freeware - den er tilgængelig fra Google Play.

Valg af smartphone til musesimulator / Samsung Galaxy Nexus

Vi har efterhånden testet en del forskellige smartphones sammen med Bluetooth musesimulatoren. Samsung Galaxy Nexus har vist sig at være den telefon der i skrivende stund bedst komplimenterer de funktioner der er til rådighed fra AMSDXBTv2 Bluetooth Musesimulatoren. Dette skyldes hovedsageligt at netop denne telefon har "On Screen Buttons". Derved er de tre kontaktfunktioner: MENU, HOME og BACK lagt ind i den grafiske del af telefonens display. Det er på denne måde muligt at betjene kontaktfunktionerne via musemarkøren.

Bluetooth Musesimulator og Android 4.0.x

En række ændringer i det nyeste styresystem til Samsung Galaxy S2 gør at nogle funktioner ikke længere er tilgængelig fra Musesimulator AMSDXBTv2. Vi anbefaler derfor at man undlader at opdaterer styresystemet og afventer at vi finder en løsning.
OBS: Musesimulatoren fungerer ikke korrekt med Android 4.0.x / Ice Cream Sandwich. Undlad derfor at opdatere software til denne version.

Ny afdeling i syd

Vi åbner sammen med AJ Stole / KMA Textilform ny afdeling i Kolding. Afdelingen åbner d. 1. august 2012 på C.F. Tiegensvej 7, 6000 Kolding.

Mød os på Health & Rehab, Bella Centret - stand C3-014

Vi deltager i Health & Rehab Scandinavia messen som afholdes i Bella Centeret, København d. 22. - 24. maj 2012

Touch kontaktboks

ARCTOUCH

Med kontaktboksen ARCTOUCH er det muligt at styre en eller flere elfunktioner på kørestolen fra 10 kontaktfelter med touchfunktion, som er særlig lette at aktivere.
Kontaktboksen er kombatibel med Dynamic DX styresystem.

Vores Playstation 3 Interface er nu klart!

Med dette interface er det muligt at spille Playstation 3 fra kørestolens joystick.
Interfacet er designet til Roltec Vision plus og Dynamic DX bus systemet og er Plug'n'Play kompatibelt alle med Dynamics DX joystick.