Valg af smartphone til musesimulator / Samsung Galaxy Nexus

Vi har efterhånden testet en del forskellige smartphones sammen med Bluetooth musesimulatoren. Samsung Galaxy Nexus har vist sig at være den telefon der i skrivende stund bedst komplimenterer de funktioner der er til rådighed fra AMSDXBTv2 Bluetooth Musesimulatoren. Dette skyldes hovedsageligt at netop denne telefon har "On Screen Buttons". Derved er de tre kontaktfunktioner: MENU, HOME og BACK lagt ind i den grafiske del af telefonens display. Det er på denne måde muligt at betjene kontaktfunktionerne via musemarkøren.
SG Nexus er en ren Android telefon, der kører den nyeste Android 4.x og derved er det stykke software der muliggør betjening fra Bluetooth musen implementeret i telefonen. Dette betyder at telefon og musesimulatoren automatisk parres efter forbindelsen har været afbrudt. Dette er på nuværende tidspunkt ikke tilfældet i iOS, styresystemet i Apples produkter. Det er således muligt at koble Bluetooth musesimulatoren sammen med en Iphone/Ipad, men dette kræver i første omgang at Iphone/Ipad jailbreakes og at forbindelsen oprettes manuelt, hver gang kørestolen eller telefonen har været slukket.
Der vil om kortere tid her på siden være muligt at se en demonstration af Bluetooth Musesimulatoren på Samsung Galaxy Nexus.